Gaudeamus - Manuale 2016 la UNIVERSITATE - in Revista Presei de Carte

Gaudeamus - Manuale 2016 la UNIVERSITATE - in Revista Presei de Carte


Gaudeamus MANUALE 2016 la UNIVERSITATE
Pregăteşte-te de şcoală cu Radio România, la Gaudeamus!

Târgul Gaudeamus Carte şcolară revine în inima Capitalei, în Piaţa Universităţii*(esplanada cu statui, bulevardul Regina Elisabeta), pentru ediţia cu numărul 14.

Organizat în fiecare toamnă în preajma debutului de an şcolar, de către *Radio România (prin Centrul Cultural Media),* evenimentul este gazda ideală pentru toţi cei care îşi încheie în aceste zile pregătirile pentru acest moment, fie ei elevi, părinţi sau cadre didactice.

Timp de 11 zile - între 15 şi 25 septembrie - elevii, părinţii, cadrele didactice şi alţi amatori de carte bună sunt aşteptaţi, înarmaţi după caz (cu liste de recomandări, fotografii pe mobil - ultimul trend în materie de luat notiţe - sau doar cu chef de citit), la târgul de la care nu prea se pleacă cu mâna goală.

Adăugăm, ca *argumente pro Gaudeamus Carte şcolară, amplasarea într-un spaţiu cunoscut şi uşor accesibil din orice zonă a oraşului, programul extins – 10.00 – 20.00* – care le va permite chiar şi celor mai ocupaţi să ajungă, măcar pentru o oră şi *oferta generoasă a participanţilor,* nume de top din sfera editorial-educaţională din România.
Gaudeamus - Manuale 2016 la UNIVERSITATE - in Revista Presei de Carte
Serviciul Comunicare - GAUDEAMUS

www.gaudeamus.ro/ro/international/